γεμισμα μελανιών - Samos-Repairs.gr

Μετάβαση στο περιεχόμενο

Κύριο Μενού:

Αναγόμωση μελανιών τόνερ

Με άρτια γνώση και εξοπλισμό μπορούμε να αναγομώσουμε το μεγαλύτερο μερος των μελανιών και των τόνερ που κυκλοφορούν στην ελληνική αγορά.
Με τιμές πολύ προσιτές μπορείτε πλέον να κάνετε τις εκτυπώσεις στο σπίτι σας.
Για εκτυπώσεις μεγάλου μεγέθους που δεν μπορείτε να τις κάνετε στο σπίτι πατήστε το πεδίο εκτυπώσεις.
Εάν το Μελάνι η Τονερ δεν μπορεί να ανακατασκευαστεί στο εργαστήριό μας μπορούμε να σας προτέινουμε ένα ανακατασκευασμένο της εταιρίας 123 Refills (επισήμος για το νομό της Σαμου μεταπωλητή της ). H 123refills βρίσκεται στην κορυφή της ελληνικής αγοράς με 34 Καταστήματα .
Στην περίπτωση που τα μελάνια του εκτυπωτή σας δεν γεμίζουν μπορούμε να σας προτείνουμε συγκεκριμένο εκτυπωτή της Canon, όπου τα μελανια του επαναγεμίζουν για πάνω από 50 φορες. Ήδη στο νομό της Σάμου πανώ από 200 πελάτες μας απολαμβάνουν πολύ οικονομικές εκτυπώσεις  με κοστος 1-2 λεπτα την ασπρόμαυρη και 5-6 για την έγχρωμη εκτύπωση.

Εργαστήριο

Όλες οι ανακατασκευές μελανιών-Τονερ  που γίνονται στο εργαστήριο μας δοκιμάζονται σε πραγματικές συνθήκες σε έναν από τους 30 διαφορετικόυς τύπους εκτυπωτών  που διαθέτουμε ειδικά για το σκοπό αυτο .Εαν δεν είμαστε σε θέση να δοκιμάσουμε την ποιότητα της εκτύπωσης πριν σας το  παραδόσουμε σας προτείνουμε ένα ανακατασεκευασμένο απο το εργοστάσιο της 123 refills.

Επιλέξτε εναν εκτυπωτή canon και εκτυπώστε με την χαμηλότερη κατανάλωση μελάνης της αγοράς.
Ρωτήστε μας τώρα
Επικοινωνια


Φορλίδης Ι Κ ΣΙΑ ΟΕ
Σαχτουρη
9 83100 Σαμος
E-mail: inkhouse@samos-repairs.gr
Τηλ. (0030) 22730-23669
Φαξ (0030) 22730-27659


 
Επιστροφή στο περιεχόμενο | Επιστροφή στο κύριο μενού